Kritična komunikacija

Od početka rata u Ukrajini enormno je porasla potražnja za satelitskim telefonima i satelitskim terminalima. Kriza čipova i ostalih sofisticiranih elektroničkih komponenti ovu je situaciju dodatno zakompliciralo što je rezultiralo sveopćim manjkom proizvoda na globalnom tržištu. Situacija se u  međuvremenu nije promijenila, a gotovo sva predviđanja kako će s početkom 2023. godine doći do stabilizacije ponude i potražnje nisu se ostvarila. Najbolji primjer za to je Inmarsatov satelitski telefon Isatphone 2 kojeg i dalje nema na tržištu. Proizvođači jednostavno nisu u stanju kompletirati proizvode i isporučiti dovoljne količine za koje postoje potrebe tako da kupcima ne preostaje drugo nego da unaprijed rezerviraju robu u nadi da za isporuku neće morati predugo čekati.

Deltamedia d.o.o. kao dugogodišnji implementacijski partner Inmarsata i Cobhama uspijeva dobaviti ograničenu količinu satelitske komunikacijske opreme te je u mogućnosti ponuditi je strateškim poslovnim subjektima koji imaju potrebu za kritične komunikacije.

Podijeli

Podijeli objavu na Facebooku
Podijeli objavu na Twitter
Podijeli objavu na Linkdinu
Podijeli objavu na Pinterestu

Kritična komunikacija

Od početka rata u Ukrajini enormno je porasla potražnja za satelitskim telefonima i satelitskim terminalima. Kriza čipova i ostalih sofisticiranih elektroničkih komponenti ovu je situaciju

Pročitaj više »

Novi ISO 27001:2022

Tehnološki napredak u zadnjih 20 godina iz temelja je promijenio radne procese. Tada, manje od 7% svjetske populacije, koristilo je informatičke tehnologije ili bilo „online“.

Pročitaj više »

Financijska tržišta

Turbulentan tjedan na financijskim tržištima. Gotovo sve kategorije imovine su izgubile na vrijednosti, možda s izuzetkom energije čija je cijena poprilično volatilna i u zavisnosti

Pročitaj više »